Elektro Smart AS

Slik fungerer ELKO Smart Strømsparer

Et smarthus hjelper deg å spare strøm og penger – se hvilke muligheter du får, og kom i gang med sparingen.

ELKO Smart Strømsparer produkter

Strømsparer hjelper deg med å redusere strømutgiftene dine. I tillegg får du full kontroll over varme, belysning og komforten i hjemmet ditt.

Tanken med et smarthus er at alt kan skje automatisk. I verste fall må du løfte en finger, men det er kun for å gjøre endringer via appen på telefonen din. 

Vi har oppsummert det viktigste om smarthuspakken ELKO Smart Strømsparer.

ELKO Smart Strømsparer inneholder

Denne pakken har alt du trenger for å komme i gang med strømsparingen:

 • En ELKO SmartHUB – kobler deg og appen sammen med dine elektriske produkter og videre ut mot strømpriser, værdata og så videre.
 • To smarte termostater i Plus-design som «lærer» seg bruken av rommet, og legger opp til riktig oppvarming for best mulig komfort og reduserte kostnader.
 • En SmartTag til sikringsskapet – kobler forbruket ditt mot ELKOs energisenter. Slik kan du ta fullstendig opplyste valg når du justerer innstillinger i smarthuset ditt.
 • 2 rammer i klassisk RS-design til termostatene (gjelder kun hvit pakke).

Alt monteres av en elektriker, som selvfølgelig også programmerer for deg.

Velg ELKO Smart Strømsparer

Strømsparer-pakken fra ELKO hjelper deg å redusere strømutgiftene dine, gir deg full kontroll over varmen og komforten i hjemmet ditt, og over strømforbruket ditt generelt.

Den kvalifiserer selvfølgelig til Enova-støtte på 35 % opptil 10 000,-!

Uante muligheter med ELKO Smart

Mange har allerede smarthus i en eller annen form, og med hensyn til dette fungerer alle ELKO Smart-produkter med den åpne og velkjente radioprotokollen Zigbee 3.0. Denne funksjonaliteten går også den andre veien, som betyr at andre produkter på Zigbee 3.0 fungerer sømløst med ELKO Smart Hub.

Få full kontroll over forbruket og kostnaden, i tillegg til eksempelvis følgende:

 • Belysning (inne og ute)
 • Dørlåser
 • Røykvarslere
 • Stikkontakter (fint når du har glemt kaffetrakteren eller strykejernet)
 • Ventilasjon
 • Solskjerming
 • Videoovervåkning
 • Fjernstyring av hytta
 • ... og så videre

Foto: ELKO

Hvordan er hverdagen med et smarthus?

Når elektrikeren har reist og du står der alene, vit at alt du trenger finnes i den medfølgende appen. Der kan du sette opp det som kalles automasjoner og stemninger. Dette er kort forklart: 

Automasjoner settes i gang av en hendelse som du har definert, og kan helt fint være en stemning. Eksempelvis kan åpning av ytterdøren på ettermiddagen ha en automasjon som trigger hendelsen «leksetid», som du har bestemt betyr mer lys der lekser skal gjøres.

Når huset ditt er smart, vil det hele tiden kunne jobbe for å holde kostnadene nede og komforten på topp.

Les alt om fordeler med smarthus i vår samling med artikler

Smart stemmestyring

ELKO Smart kobles enkelt til din favoritt-assistent, enten det er Google Home, Siri eller Amazon Alexa. Gi kommandoen «middag for to», og nyt dempet belysning kombinert med NRK Alltid Klassisk. Få en følelse av å leve i fremtiden.

Smart, ikke sant?

ELKO Smart Strømsparer-brosjyre

Last ned brosjyre

Vi har oppsummert og samlet det viktigste du trenger å vite om fordelene med ELKO Smart Strømsparer – for deg som foretrekker å foretrekker å bla i en klassisk brosjyre.

Få maks ut av Enova-støtten

Støtten er altså på 35 % opptil 10 000 kroner. Det betyr at full støtte oppnås når sluttsummen lander på 28 570 kroner inkludert installasjon og programmering. Resultatet er at du vil kunne bygge ut med flere produkter for å komme opp i den summen.

Viktig: Du får naturligvis støttet 35 % uansett hvis du nøyer deg med grunnpakken ELKO Smart Strømsparer. Det viktigste er at du kommer i gang.

Kom i gang med strømsparingen

Vi kommer hjem til deg med ELKO Smart Strømsparer, og hjelper deg med montering og programmering.